Litt om oss:

 Eva Hjelvik er utdannet agronom og sykepleier. Hun jobber på Valderøy Ungdomsskule med elever som trenger tilpasset skolehverdag og fortsetter med det til oppstart av Inn På Tunet – drift August 2011.

 Hun startet videreutdanningen “psykososialt arbeid med barn og unge” på deltid høsten 2010 i Molde. Dette er en spennende utdanning som vil gi en god kompetanse for å kunne tilpasse individuelle tilbud i Inn på tunet – virksomheten og drive forebyggende arbeid.

 Eva har mange års erfaring med heste- og hundehold. Hun har fullført kurset “Oppstart av virksomhet innen Inn på tunet”.

 

Roy-Kevin Synnes er Eva sin kule kjæreste. Han jobber som maskinist i Farstad og er dermed fri 4 uker og ute på havet i 4 uker. Denne fritiden kommer godt med når han som den handyman han er, skal ordne med ting og tang på gården!

Roy sin store lidenskap er seiling og motorsykkelen. Han har bare alt for liten tid til å dyrke disse hobbyene!! Han gleder seg stort til garasjen er ferdig:-) Den har han lengtet lenge etter!

Roy har nok vært en liten skap-bonde.. Straks kjøpet av tomt var i orden, så var traktoren der! Volvo BM 500 med frontlesser…og kjettinger!! Nå feller han trær, ordner gjerder  og kjører traktor som han aldri har gjort noe annet!