Aron er en Golden Retriver som jeg kjøpte fra Kennel Månetoppen og oppdretter Sølvi Karin Moe i Ørsta. Anbefaler på det varmeste de som ønsker en golden å kjøpe hund av Sølvi. Topp oppfølging! Aron var den mest aktive i kullet og hjemme hos oppdretter ble han kalt “Rampo” . Jeg burde skjønt hva som ventet meg allerede da:-) Han har vært en utfordring fra første dag. De to første årene med Aron fikk jeg ikke gjort mye annet enn å passe på han:-) Han havnet alltid i trøbbel! Men plutselig var det som å skru av en bryter  – ARON VAR BLITT VOKSEN! Han er verdens snilleste hund med mennesker og også med dyr som han anser å være i hans “familie”, men rovdyret og jegeren er veldig sterk i han. Han tar gjerne en smakebit av pinnsvin, mink og andre fristelser. Han blir derfor fremdeles passet godt på:-)

Aron er ufattelig tålmodig med tenåringen Levis. Han får bølle seg akkurat som han vil.. Men det er tydelig at når Aron først sier fra, da er det han som bestemmer!

Han er en meeget fotogen hund. Når han ser jeg drar frem kameraet, så stiller han seg opp og er fullstendig klar over hva som skjer:-)

En veldig spesiell hund!