Endelig en oppdatering!!

Det var nå på tide med en oppdatering av hjemmesiden! Men slik er det med vinter, da går alt mye tregere.. Men våren er her og hestene er godt i gang med treningen hos Stian Pedersen! Her er det Hedvig f. Synnes som prøver å bli klar til hoppekåringen i Tresfjord i Juni.

Helsøsteren Helena f. Synnes fikk føll sommeren 2011 og ble satt i temming desember 2011. Hun blir nå 5 år og skal vises på hoppekåring i Juni. Hun er i trening hos Stian Pedersen.

Ellers nærmer det seg avslutningen på studiene “gården som pedagogisk ressurs” og “psykososialt arbeid med barn og unge”, og det betyr eksamenstid.. Men vi håper på at det skal dukke opp både lam og kyllinger i løpet av våren! Og i August ser det ut til å bli ekstra travelt..

 50 kommentarer


Legg inn kommentar


Navn

Epost(vil ikke bli publisert)

Webside

Din kommentar