Bygging av bur..

Kyllingene vokser kjempefort og må snart ut av hundeburet! Men SuperUnhjem er ikke tung å be når de søte småkyllingene trenger nytt hjem og på 1-2-3 var en stallboks delt av til kyllinghus.. og mens han likevel var i gang laget han et vinterbur til kaninene! Kyllingene inn døra til høyre og kaninene i buret rett frem.  Nå er det bare litt maling og innredning som gjenstår, men det måtte jeg værsågod fikse selv!  Hønene må ha vagler, gjødselbrett, rugekasse og kasse til sandbad. Kaninene skal hyller, stiger og diverse hus:-)

Undervisningsrom i stallen er stort sett ferdig! Det er her kyllingene bor nå siden dette rommet er isolert og har varme i gulvet. Skal bli kjekt å gå inn her å varme seg og lage mat i vinter:-)

Her er forresten kylling nr 14 som jeg i forrige post skrev at ikke var livskraftig. Der tok jeg feil.. Den kom ikke ut av egget på egen hånd, men siden jeg hørte kyllingen sa pip måtte jeg bare hjelpe til.. Den var liten, slapp og pjusk, men fikk ligge alene i rugekassen over natten. Neste morgen var den kvikk og fin.. Litt mindre enn de andre Silkehønene, men det har den snart tatt igjen:-)



1 kommentar


    KelTrappy

    03/04/2019

    Alcohol Consumption While Taking Amoxicillin Cialis 82 Levitra 10 Precio xenical Kamagra Kamagra

Legg inn kommentar


Navn

Epost(vil ikke bli publisert)

Webside

Din kommentar