Avlskåring 2012

Årets utstilling er overstått! Her er Helena f. Synnes 5 år som ble kåret med en 3. premie. Hun fikk en flott eksteriørdom på hele 8,29 og blant annet 9 for beinkvalitet! Rideprøven ble som forventet ikke den aller beste. Hun ble temt i desember og har ikke fått nok tid på seg enda. Hun har ikke blitt trent i pass og den fikk hun dermed ingen karakter for.

Helena kan oppnå en høyrere dom med videre trening og hun er derfor til slags. Det blir for hektisk her på gården det kommende året, så det er mest fornuftig å selge henne til noen med bedre kapasitet!

Hedvig f. Synnes 6 år ble kåret med en 2. premie, som hun også oppnådde i fjor. Hun fikk utstillingens høyeste eksteriørdom på 8,33 med 9 for frampart og proposjoner. Hun forbedret ikke sin rideprøve fra i fjor og trenger også mer trening for å få vise hva hun duger til. Men igjen på grunn av tidsmangel velger vi å bedekke Hedvig i år.

Her vises Hedvig i pass.

Hedvig er nå forhåpentligvis drektig med den spennende unghesten Nòi f. Jakobsgården. Han fikk 1. premie allerede som 4 åring! Nòi eies av Agnes Helgadottir og Stian Pedersen.

Les mer...