Det er vår!!

Våren er endelig kommet og det har kommet kyllinger til gården! Det var en barnehage som ønsket å ruge frem kyllinger til påske, og fikk rugeegg til å legge i rugemaskinen. Vi fikk tilbake de kyllingene som var våre, og i tillegg kjøpte vi noen flere. Dette er kyllinger av brahma, silke, brahma/kochin og australorps/lomhan. Så nå er det bare å krysse fingrene for at noen er høner!

Heine synes det er stor stas å kose med kyllingene!

Mens broren Niklas er mest interessert i å sjekke om tanta snakker sant når hun sier at kyllinger kommer ut av egg.. Og hun fikk et forklaringsproblem her.. Var ingen vits å begynne å ro med at høna må ligge på eggene først.. Men sjekk den teknikken når han knekker eggene! Dette har han gjort før:-)

GriseLina har vokst til en flott og meget bestemt dame. Foreløpig rusler hun fritt omkring og trives godt med at det har blitt sol ute!

Vi ønsker også kaninkull til sommeren , så vi har lånt denne flotte damen som heter Lady. Dette er en kanin med godt gemytt, så med snille Snorre blir det nok noen fine kaninunger!

I dag startet også grillsesongen! Med denne kjekke bålpannen blir det nok færre dager på stallkjøkkenet for å lage lunsj. Ingen problem å ha “utejobb” på denne tiden av året:-)

Les mer...

Endelig en oppdatering!!

Det var nå på tide med en oppdatering av hjemmesiden! Men slik er det med vinter, da går alt mye tregere.. Men våren er her og hestene er godt i gang med treningen hos Stian Pedersen! Her er det Hedvig f. Synnes som prøver å bli klar til hoppekåringen i Tresfjord i Juni.

Helsøsteren Helena f. Synnes fikk føll sommeren 2011 og ble satt i temming desember 2011. Hun blir nå 5 år og skal vises på hoppekåring i Juni. Hun er i trening hos Stian Pedersen.

Ellers nærmer det seg avslutningen på studiene “gården som pedagogisk ressurs” og “psykososialt arbeid med barn og unge”, og det betyr eksamenstid.. Men vi håper på at det skal dukke opp både lam og kyllinger i løpet av våren! Og i August ser det ut til å bli ekstra travelt..

 

Les mer...