En liten oppdatering!

Det har vært hektisk de siste månedene og hjemmesiden har ikke blitt prioritert.. men her er litt nye bilder! Området rundt stallen har blitt dekket med flis; luftepadocker til hestene, vintergjerde til sauene og grunnlaget til ridebanen. Så uansett hvor mye det pøser ned, så er det tørt og fint der dyra går:-) Vi har en gjeng flotte leietagere i stallen og Inn på tunet – virksomheten er også godt i gang:-) To videreutdanninger i Molde dette året i tillegg, gjør at dagene går nokså fort!

To nye stallbokser er kommet på plass, så nå mangler kun den lille boksen til Shetlandsponnien Georg:-)

Salrommet er ferdig og allerede stappfullt! Det rommet kan ALDRI bli stort nok.. Men vi har fått delt inn slik at alle leietagerne kan få et lite område for seg selv:-)

Badet er ferdig og der er i tillegg en dusj som ikke vises på bildet.

Stallkjøkkenet er helt topp!!

Oppholdsrommet kommer vi til å ha mye nytte av i den kalde vinteren som visstnok er i vente..

Kyllingene har blitt ca 4 mnd gamle og her er det Australorps hanen som viser frem de to hønene sine. I forkant er det en silkehane. Det ble en del mer haner enn vi trodde i starten:-)

Dette er to Mille Fleur haner som kommer til å bli kjempefine etterhvert!

Det har også kommet 3 nydelige nøster i kaninburet! De er 10 dager gamle nå og vil snart få øyne. Da skal jeg legge ut flere bilder, for noe mer bedårende skal man lete leenge etter:-)

Les mer...