“mellombels bruksløyve”

Vi har nå fått midlertidig brukstillatelse fra kommunen og det er i grunn bare å flytte inn..  Men nå er jeg i Molde hele uken på skole og den uteseilende husbyggeren har så smått begynt å vende nesen hjemover..  Defor må huset bare stå der innflyttingsklart til neste lørdag.. Men da flytter vi inn:-) Her er det gjesterommet som står og venter på oss!

Roy har nettopp mistet sin kjære onkel Harald og arvet da litt penger. For arven kjøpte vi disse bildene slik at vi kan minnes Harald ofte.

Bildene er fotografi på lerret laget av dyktige Rune Werner Molnes. Motivene er Gullfoss på Island og fjøra i Røsvika med utsikt mot Storholmen. Det var viktig for oss å ha motiv som betyr noe!

Prosjekt “peis” står for tur når Roy kommer hjem..

Gjestebadet er klart! Venter kun på han som skal montere lampen!

Den fine stua da!!!

Les mer...

Verdens heldigste! Og definitivt den mest bortskjemte..

Den nye sofaen har stått på lager leeenge, og endelig er den på plass! Den hadde faktisk stått lagret enda hadde det ikke vært for en ukjent veldig sterk og hjelpsom forbipasserende.. Viste seg å være vrien å få ut gjennom dørene..

Roger slo til igjen! I dag ble det nye stoler til spisestuen:-) Den gamle spisestuen passer dårlig inn i det nye huset og trengs i oppholdsrommet på stallen.. Kjekt med salg på Bohus og en kjempesnill svigerfar!

Og hvem får æren av den første ølen? Det er svigerfaren sin det..:-)

I går mistet jeg nattesøvnen av plasseringen til badekaret.. Det var ikke fint å sette det på skrått i rommet slik vi trodde vi måtte.. Det tok altfor mye plass..  Men i dag var det flere som trøstet med at rørene kan legges oppå gulvet og skjules med både det ene og det andre.. da blir det mulig å flytte kranen bort til der badekaret bør stå..:-) Jippi!!!

Les mer...

MÅ bare pynte pittelitt..

Nå er det på høy tid å få inn litt nips! Stuen er ferdig vasket, så da er det ingenting som hindrer meg:-)

Gjesterommet et også vasket og klart til møblering!

Vaskerommet er fremdeles lettere kaotisk mens montering av varmepumpe pågår. Den tar jammen mye plass, men blir nok verdt det når varmen stiger opp fra gulvene:-)

Les mer...

Det begynner å nærme seg..

Det er nå koblet vann i toalett og kraner i huset! Det elektriske er på plass, stort sett, og vi venter bare på at el-verket skal koble på:-) På bildet er det gjestebadet som har fått toalett og dusj.

Hovedbadet har også fått toalett og dusj.

Ada-Mari stiller opp og det er ikke mye igjen nå før hele huset har fått seg en skikkelig vask! Kjempeflink!!!

Litt maling og nye knotter frisket opp det gamle kjøkkenet i stallen. Hvitevarer og noe flis eller lignende vil bli prikken over i`en:-)

Men det blir litt lange dager.. mulig vi kan bli litt trøtt ja..

Les mer...