Nok en arbeidsdag..

I dag prøvde vi å ha avrettingsmasse på to rom. Dette gjorde finplaten jevnere, men mangler fremdeles litt før gulvet er helt rett og klart til legging av “vinyl-laminat”.

SuperUnhjem er en racer på flislegging, så 3 vegger er på hovedbadet er ferdig allerede!

I dag var det mange gode hjelpere innom, men snille Roger overrasket med å sende oss til byen for å kjøpe 3 lenestoler til stuen!! (3?.. Hvem er den tredje som skal sitte å se på solnedgangen sammen med oss??) Spørs om han har tenkt å ha den ene selv, men det er helt greitt det:-)

Aron har allerede slått seg helt til ro!

Les mer...

Flittige maur..

Julestemning på Steinshòf.

Fint lys..

og vakker solnedgang..

I dag fikk vi gode hjelpere på besøk! Oppussingen tar mye tid og flere hender ble veldig satt pris på!! Herr Unhjem er i gang med membran på gjestebadet.

Mor Åse er flink å sparkle hjørnene med armeringsremse!

Alle flisene er kommet på plass..

Hvit på veggene og grå på gulv.. begge bad og vaskerom. Billig og bra på Biltema:-)

Les mer...

Diverse..

Dette er de geniale Litex-platene som skal gjøre det enklere å få et baderom tett!!

Fin solnedgang fra tv-stua i ettermiddag:-)

Jeg har brukt noen timer på å sparkle i dag, og Levis legger ikke skjul på at det er temmelig kjedelig!!

De siste dagene har det vært hektisk aktivitet på jobb for å få ferdig nissedamene til elevene, og jeg ble så inspirert at jeg måtte lage en selv:-) Fikk julestemning av hele styret.. Og selvfølgelig er nissefruen nå på plass på Steinshòf!! Jeg er sikker på at snekkerene setter pris på litt selskap:-)

Les mer...

Steinshòf..

Skiltene på stallen ble litt mer synlige på avstand med hvite bokstaver ja:-) Men nå tåles absolutt ikke at man gransker de på nært hold, for jeg har rotet voldsomt med hvitfargen bort på det grå.. kanskje jeg må til med grått igjen for å flekke over igjen? Og så har vi det gående:-) grått- hvitt- grått -hvitt.. men blir vel fornøyd til slutt:-)

Les mer...

Status 11. Desember 2010

 

Det har ikke vært så mye nytt å ta bilde av i det siste, men nå må jeg oppdatere slik min kjære sjømann i Korea får følge med litt!! På dette bildet vises verandadør på tv-stuen som er satt inn. Den dobble døren på spisestuen ble dessverre knust under transport og måtte sendes i retur, men kommer tilbake om ikke så alt for lenge:-)

Døren til lufteveranda på soverommet er også på plass!

I går kveld fikk vaskerommet ett lag med primer og  jeg fortsatte med membran i dag. Satser på å få dette ferdig slik at Byggmann får montere platene på veggene mandag.

På badene er det klart for å legge de fantastiske platene som gjør at vi slipper å smøre membran på annet enn gulvet!! Jippi:-))

Torsdag ble det lagt varmekabler i oppholdsrom og wc i stallen. Fredag ble det støpt i disse rommene.

Til tross for travle dager er det heldigvis tid til å se seg litt omkring på vei hit eller dit.. I dag var det 14 svaner som hadde samlet seg på en kornåker. Svaner er et sjelden syn her og jeg har aldri sett så mange samlet før. Og da måtte jeg frem med kameraet:-)

Les mer...

Skilt på stallen..

Hjemmelaget er hjemmelaget.. her bommet jeg litt med fargen på bokstavene.. burde nok være hvite for å få litt mer kontrast..

På avstand ser det slett ikke bra ut!!:-) Men tanken var god..

Men det er ikke verre enn at når det blir bittelitt varmere i været, så hopper jeg opp på stigen og ruller over med lysere maling.. men det får bare henge der enn så lenge:-)

Les mer...

Værhest!

Etter en uke på skole i Molde var det kjekt å komme hjem og se fremgangen på gården! Byggmann har til og med montert værhesten min:-) Det kaller jeg service!!!

Fin å sjekke vindretningen etter denne:-)

Døren til vaskerommet er på plass! Hoveddøren kommer etterhvert:-)

Inne i huset er alle vegger platekledd og rørene er på plass der de skal være. Inne i det platekledde hjørnet på dette bildet skal kjøkken fra Ikea monteres.

Her er spisestue og tv-stue.

Stallen har fått den siste porten montert! Nå mangler bare døren:-) Støyping i oppholdsrom og wc må utsettes inntil det blir litt mildere..

Les mer...