Ask ble til Askur..

 Ask f. Synnes fikk ikke godkjent navnet sitt… Dette til tross for at det er et ganske vanlig navn på islandshest. Stamboka har måttet skjerpe inn på reglene etter påleggg fra FEIF og Worldfengur. Det er nå kùn islanske navn som blir godkjent og Ask må heretter lyde navnet;

Askur f. Synnes

Men det godtar vi og synes i grunn det er bra at navnevalgene blir kontrollert!

Les mer...

Og slik går nå dagene..

Ingen kan påstå at Aron ikke er tålmodig med hormonelle Levis, som benytter enhver anledning til å styrke sine kampferdigheter!

Aron vil helst slippe, men Levis klarer å få han med.. gang på gang..

Les mer...

Hel endelig hjemme igjen!

Dronningen av Steinshòf er endelig hjemme igjen. Hel har vært hos Thorleifur Sigfusson i 2 år nå. Hun er nå drektig med Nökkvi f. Vestre Geldingaholti og føllet ventes i Mai 2011.

Hel er født på Island og utviklet en kraftig allergi mot klegg og fluer når hun kom til Norge. Hun er nå veldig fornøyd med å være tilbake på beitet i havgapet der hun slipper slike skapninger!

Hun holder seg bra med sine 21 år!!

Les mer...

Status pr 18. August 2010!

Platen på hus og garasje er nå støpt. Metervis av rør og ledninger er lagt under bakken. I neste fase blir framgangen forhåpentligvis mer synlig:-) Etter planen skal alle bygg være tette til Oktober:-)

Begynner å se for meg hvor godt det skal bli å sitte her og nyte utsikten:-) Her skal det være vindu rundt hele “rundingen” (profft uttrykk?). Men vi har vel en hel del å gjøre før den tid ja…!

Bra grunnforhold! Fin morène over hele området!

Les mer...